Diplomus gavo pustrečio šimto absolventų

2024-07-02

Birželio 28 d. vyko diplomų įteikimo šventė Utenos kolegijos absolventams. Aukštojo mokslo diplomus gavo 249 Verslo ir technologijų fakulteto ir Medicinos fakulteto absolventų. 

Į šventę atvykęs Utenos r. savivaldybės meras Marijus Kaukėnas pasidžiaugė naujaisiais specialistais ir pastebėjo, kad svarbiausia - ne pats diplomas, o žinios, patirtis, įgyta studijų metu. Meras absolventams palinkėjo profesinės karjeros ir išsakė viltį, jog savo tikslus jie įgyvendins Utenoje, kurioje labai reikalingi.

Absolventus, sėkmingai įveikusius reikšmingą gyvenimo etapą, sveikino ir pozityvaus požiūrio į gyvenimą linkėjo kolegijos direktorius dr. Raimundas Čepukas. Šiltus žodžius jiems skyrė Verslo ir technologijų fakulteto dekanė dr. Vaida Bartkutė-Norkūnienė ir Medicinos fakulteto dekanė Danguolė Šakalytė. 

 Vienkartines skatinamąsias stipendijas Lukui Lauciui, studijavusiam Buhalterinę apskaitą, ir Transporto verslo studijų programos absolventei Viktorijai Meidutei įteikė UAB ,,Hermes Asset Management" transporto vadovas, taip pat kolegijos absolventas Paulius Šinkūnas.

Muzinkinus kūrinius šventės dalyviams dovanojo Utenos kultūros centro grupė ,,Spektras" (vadovas Rimantas Sinica). 

Diplomų įteikimo šventės transliacija